Announcement

Collapse

The Infinity Blade Forums Have Moved

We've launched brand new Infinity Blade forums with improved features and revamped layout. We've also included a complete archive of the previous posts. Come check out the new Infinity Blade forums.
See more
See less

help my server keeps lagging badly

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • help my server keeps lagging badly

    Hi, my server used to work fine before, but now it laggs like hell. any ideas?

  • #2
    I do ... hehe ... i had some problems with packet loss/LAG ... rebooting the server did not help .... finally got around to powering off the router for 3 min (make sure you let it rest) ... then power on ... whamo ... no packet loss ... good as new.

    Try dat ..

    -bi

    Comment


    • #3
      k, thanks

      Comment


      • #4
        wait did u mean to un plug the modem for 3 min, cuz if u did it didnt work. o by the way i forgot 2 say what my computer has:

        1.69 ghz celeron
        384 mb ram
        40 gb hard drive
        intel graphics card and 64 mb 3d accelerated graphics
        win xp home
        directX 9.0b

        Comment


        • #5
          Not the modem ... my router .. i have a router connected the my DSL modem ... the router, for some reason was lagging my server ... make sense?

          If you don't have one .... ( a router) then must be something else.

          By the looks of your system ... you don't have enough RAM in your vid card ... 64MG is barely enough and your system RAM should be at least 512 for UT2k3.

          -bi

          Comment


          • #6
            o i have cable not dsl and i dont have a router. and whats this about not enough ram or vid ram the exceede the reccomended requirements. lol

            Comment

            Working...
            X