Announcement

Collapse
No announcement yet.

UTV log

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    UTV log

    I cant get utv to connect to clan server... here is the log...
    can anyone tell me if they see a prob.
    Thx all help is greatly appreciated....

    Log: Log file open, 07/11/05 11:02:31
    Init: Name subsystem initialized
    Init: Detected: Microsoft Windows XP 5.1 (Build: 2600)
    Init: Version: 3355 (128.29)
    Init: Compiled: Feb 15 2005 17:04:22
    Init: Command line:
    Init: Character set: Unicode
    Init: Base directory: D:\UT2004\System\
    Init: Ini:UT2004.ini UserIni:User.ini
    Init: Build label: Build UT2004_Build_[2005-02-15_17.02]
    Init: Object subsystem initialized
    Log: Executing Class UTV2004.UTVCommandlet
    Log: UTV2004 1.00b21.3355 starting up...
    Log: ------------------------------
    Log: This version of UTV2004.DLL was compiled for running from
    Log: an installation with patch version 3355.
    Log: ------------------------------
    Log: Initializing actor property list
    Log: Ini file UTV.ini
    Log: Defaulting to false
    Log: The proxy knows about 0 extra HTTP Download redirects
    Log: Loading UT2004 Clientside Mod
    Log: Loaded UTV2004C with guid: ***************
    Log: Preloading GUI2K4..
    Log: Loaded GUI with guid: ******************
    Log: Uplink: ConnectToMaster is true, will connect to Epic masterserver
    Log: Defaulting to false
    Log: Resolving ut2004master1.epicgames.com...
    Log: Uplink: Resolved master server ut2004master1.epicgames.com to: 207.135.145.6
    Log: Uplink: Connection to ut2004master1.epicgames.com established.
    Log: Uplink: Master server accepted us, sending configuration
    Log: Uplink: Master server requests heartbeat 0 with code 4340
    Log: Uplink: Master server requests heartbeat 1 with code 4340
    Log: Uplink: Master server connect completed! (7780, 7781, 0)
    Log: Uplink: Master server assigned our MatchID: 0
    Log: New connection: 61150616
    Log: Client sends: HELLO REVISION=0 MINVER=3180 VER=3355
    Log: Client sends: AUTH HASH=**************************** USERNAME= PASSWORD=
    Log: Client sends: NETSPEED 10000
    Log: Client sends: LOGIN RESPONSE=709520522 URL=:7780/Index.ut2?Name=«lr»DäÑIGHT®©?Class=Engine.Pawn?Cha racter=Abaddon?team=1?Sex=M?password=test
    Log: New client: «lr»DäÑIGHT®© 68.96.221.58 *************************************
    Log: Got primary client
    Log: New connection opened 1/0
    Log: Resolving ...
    Log: Starting server connect
    Log: Resolved (192.168.2.21)
    Log: Server timeout, level restart? 90.032097 -1.000000 2
    Log: Restarting
    Log: Unloading
    NetComeGo: Close TcpipConnection 68.96.221.58:3611 07/11/05 11:06:32
    Exit: Socket shut down
    NetComeGo: Close TcpipConnection 192.168.2.21:7777 07/11/05 11:06:32
    Exit: Socket shut down
    Log: Initializing actor property list
    Log: Defaulting to false
    Log: Resolving ut2004master1.epicgames.com...
    Log: Uplink: Resolved master server ut2004master1.epicgames.com to: 207.135.145.6
    Log: New connection: 61587008
    Log: Uplink: Connection to ut2004master1.epicgames.com established.
    Log: Uplink: Master server accepted us, sending configuration
    Log: Uplink: Master server requests heartbeat 0 with code 38140
    Log: Uplink: Master server requests heartbeat 1 with code 38140
    Log: Uplink: Master server connect completed! (7780, 7781, 0)
    Log: Uplink: Master server assigned our MatchID: 0
    NetComeGo: Close TcpipConnection 68.96.221.58:3611 07/11/05 11:07:03
    Log: New connection: 61587008
    Log: Client sends: HELLO REVISION=0 MINVER=3180 VER=3355
    Log: Client sends: AUTH HASH=*********************** GM=*********************************************** ***** USERNAME= PASSWORD=
    Log: Client sends: NETSPEED 10000
    Log: Client sends: LOGIN RESPONSE=171097419 URL=:7780/Index.ut2?Name=«lr»DäÑIGHT®©?Class=Engine.Pawn?Cha racter=Abaddon?team=1?Sex=M
    Log: New client: «lr»DäÑIGHT®© 68.96.221.58 *************************************
    Log: Got primary client
    Log: New connection opened 1/0
    Log: Resolving ...
    Log: Starting server connect
    Log: Resolved (192.168.2.21)
    NetComeGo: Close TcpipConnection 68.96.221.58:3618 07/11/05 11:08:03
    Log: Lost primary connection
    Log: Rest

    #2
    a buddy suggested it might be cd-key related...

    Does anyone know if using the same cd-key to be the cameraman will cause a prob if the utv server uses the same cd key. Or do i need a new server cd-key for utv so i can be a cameraman?

    Comment


      #3
      Originally posted by DaNIGHT
      Does anyone know if using the same cd-key to be the cameraman will cause a prob if the utv server uses the same cd key. Or do i need a new server cd-key for utv so i can be a cameraman?
      No, there's no problem in using the same key for UTV server and primary client (or any client for that matter).

      However, there has been problems with UTV servers behind NAT which I never got around to examine in detail. Basically, when the UTV was behind NAT, everyone would be kicked with a message indicating that the CD-Key was invalid (or in use).

      Comment


        #4
        ok kool... thx for the reply ...

        ill unplug the network and run straight through to the comp and test that way.... im starting to think it is some odd port that blocks me from connecting anyways.

        Comment

        Working...
        X