Announcement

Collapse
No announcement yet.

Probs With Connecting To My Server!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Probs With Connecting To My Server!

    Well here is my settings to my router. But it look like its setup ok? Does anyone see any problems here?

    Here Is A Pick Of My Router Config

    Thanks In Advance

    #2
    I have had recent problems connecting through my router (USR 8000) and after trying many different (possible) solutions to the unconnectivity I rebooted the router back to factory defaults (via a small recessed switch) and it worked. Your indicated settings are all ok but there have been many well documented problems with certain routers and software security settings in firewalls. I am still very much a beginner at all this but I am constantly learning via reading these forums and asking for advice.
    My advice, armed with your router model would be to do a search on this forum with its name and see what you may unearth. Good luck.

    Duca

    Comment


      #3
      Thanks

      Well Tried it But that did not work ...bbbbbuuuuuuuuuuutttttttttt

      I did find a fix and this worked!! YEAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!

      this is what I did............

      The default ports are:

      7777 UDP/IP (Game Port)
      7778 UDP/IP (Query Port)
      7787 UDP/IP (GameSpy Query Port)
      28902 TCP/IP (Allows your Server to Connect to the UT2004 Master Server Browser)
      xxxx TCP/IP (Port set via ListenPort that your WebAdmin will run on)

      Also make sure you set the following to True

      Find the [IpDrv.MasterServerUplink] part in your server's ini file, and modify the following value:
      ServerBehindNAT=True

      and it worked!!

      Thanks for trying to help bud

      Comment


        #4
        What the?! A Search Success Story?! No way!

        Happy 4th to my fellow Americans. Be safe and play nice.

        Comment

        Working...
        X