Announcement

Collapse
No announcement yet.

Got The Ping N/A Working. Look Here to Get it Working :D

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Got The Ping N/A Working. Look Here to Get it Working :D

    1. Make sure that you have all the unreal ports forwarded if you have a router.

    2. Make sure that your firewall is disabled or it is programmed hat it allows unreal to run and not other applications. the second suggestion is the one i recomend and i used.

    3. when you have done the above you are ready to rock and role and get your friends to try it out.


    If the above does not work then please feel free to contact me at:

    Watch_Out_4_Me@btinternet.com

    ------------------------------------------------------------------------------------
    I AM ALWAYS HERE TO HELP
    ------------------------------------------------------------------------------------

    #2
    The default ports are:

    7777 UDP/IP (Game Port)
    7778 UDP/IP (Query Port)
    7787 UDP/IP (GameSpy Query Port)
    28902 TCP/IP (Allows your Server to Connect to the UT2004 Master Server Browser)
    xxxx TCP/IP (Port set via ListenPort that your WebAdmin will run on)

    Also make sure you set the following to True

    Find the [IpDrv.MasterServerUplink] part in your server's ini file, and modify the following value:
    ServerBehindNAT=True

    and it worked!!

    Comment


      #3
      Did This work for you. i mean did you do what i listed above and it worked?

      Comment


        #4
        Sorry No! it did work for me as I posted above no probs

        cya

        Comment


          #5
          In my experience guys, the NAT switch does nothing. In fact, it's actually a bug...well known about. Do a little searching here and you'll find it.

          Comment

          Working...
          X