Announcement

Collapse
No announcement yet.

build light

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    build light

    command "build light" does not work. produces an error.
    http://imagizer.imageshack.us/v2/800...0/835/cyl7.png
    http://imagizer.imageshack.us/v2/800...0/593/f7vz.png
    http://imagizer.imageshack.us/v2/800...0/812/ke9p.png
    help

    #2
    Take a look at the log file

    Comment


      #3
      "Failed to connect to Swarm" may mean - swarm can't run. Try ro run it from binaries folder independently and look what happens.

      Comment


        #4
        I checked. "Build light" only works with terrains from 127 * 127 to 2017 * 2017.

        Comment


          #5
          As I said, post the log file

          -have you started UDK with admin rights?
          -does this also happen when you dont have any meshes in the level?

          Comment


            #6
            I have started UDK with admin rights.
            what should I pay attention to that file?

            Comment


              #7
              Search for lines with critical errors or failures

              Comment


                #8
                http://imagizer.imageshack.us/v2/800...0/593/f7vz.png
                http://imagizer.imageshack.us/v2/800...0/593/f7vz.png
                http://imagizer.imageshack.us/v2/800...0/812/ke9p.png --- this is the log file?
                that's what happens after an unsuccessful attempt

                Comment


                  #9
                  Nope, you can find the swarm log file here - Binaries - SwarmCache - Logs - and then choose the newest file

                  Then in the file you should get such lines:

                  Code:
                  Starting up SwarmAgent ...
                   ... registering SwarmAgent with remoting service
                   ... registering SwarmAgent network channels
                   ... initializing SwarmAgent
                   ...... checking certificate
                   ...... initializing cache
                   ......... using cache folder 'C:\UDK\UDK-2013-02\Binaries\SwarmCache'
                   ......... recreating SwarmAgent cache staging area
                   ...... initializing connection to SwarmCoordinator
                   ......... using SwarmCoordinator on RENDER-01
                  [PingCoordinator] Determined that we couldn't ping the coordinator
                  [PingCoordinator] Coordinator ping failed
                   ......... SwarmCoordinator failed to be initialized
                   ...... initializing local performance monitoring subsystem
                   ... initialization successful, SwarmAgent now running
                  [PingCoordinator] Determined that we couldn't ping the coordinator
                  [PingCoordinator] CoordinatorResponding is false
                  [Interface:TryOpenConnection] Local connection established
                  [Job] Accepted Job 777469C5-4E316CAE-37381086-D3C01421
                  [PingCoordinator] Determined that we couldn't ping the coordinator
                  [PingCoordinator] CoordinatorResponding is false
                  [Maintain Jobs] Job is AGENT_JOB_UNSPECIFIED

                  Now you either post the log into this thread (so that we can take a look at it) or you search for errors

                  Comment


                    #10
                    http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/23/pbee.jpg
                    http://imagizer.imageshack.us/v2/800...0/836/xapp.jpg

                    Comment


                      #11
                      Could you probably post pictures with a higher resolution? -> I saw a critical error, but I couldn't read the rest


                      and the engine log file -> UDKGame-Logs

                      Comment


                        #12
                        text is too long. how to download this file to the forum?

                        Comment


                          #13
                          You could upload it to a site like rapidshare, dropbox,...

                          Comment


                            #14
                            https://www.dropbox.com/s/z20dli7mb9...4-21.29.57.log

                            Comment


                              #15
                              [0955.31] Log: Running Lightmass w/ Deterministic Lighting ENABLED
                              [0955.32] Log: Running Lightmass w/ ImmediateImport mode ENABLED
                              [0955.33] Log: Running Lightmass w/ ImmediateProcess mode ENABLED
                              [0955.33] Log: Running Lightmass w/ Sorting mode ENABLED
                              [0955.34] Log: Running Lightmass w/ Mapping paddings ENABLED
                              [0955.35] Log: Running Lightmass w/ Mapping debug paddings DISABLED
                              [0955.37] Log: Swarm launching: ..\Win64\UnrealLightmass.exe DAA8D6EC482B0A0844CE90B7415A2A88
                              [0955.39] Log: LIGHTMASS: Writing scene settings: Quality level 2 (2 in INI)
                              [2403.95] Log: Swarm will be allowed to distribute this job
                              [2609.39] Log: *** CRITICAL ERROR! Machine: -
                              [2609.41] Log: *** CRITICAL ERROR! Logfile: UnrealLightmass_ -_EC2A7A974C90EB798733F380F3A09A9A.log
                              [2609.41] Log: *** CRITICAL ERROR! Crash report:
                              [2611.60] Log: Job has failed! Job executable didn't exit cleanly. Exit code: 1
                              [2611.62] PerfEvent: LIGHTING BUILD INFO TIME LoadListCtrl: 0.000539
                              [2615.27] Log: Illumination: 29:11 min (0 ms encoding lightmaps)
                              [2615.28] Log: Lightmap texture memory: 0.0 MB (0.0 MB on Xbox 360, 0.0 MB streaming, 0.0 MB non-streaming), 0 textures
                              [2615.29] Log: Shadowmap texture memory: 0.0 MB (0.0 MB on Xbox 360, 0.0 MB streaming, 0.0 MB non-streaming), 0 textures
                              [3646.97] Log: Start RegenerateProcBuildingTextures (0 buildings)
                              [3646.98] Log: Finish RegenerateProcBuildingTextures (Took 0.000000 secs)
                              [3647.00] Cmd: MAP CHECK DONTCLEARMESSAGES DONTDISPLAYDIALOG
                              [3647.08] Log: MapCheckForError: Show Errors None Paths need to be rebuilt
                              [3647.09] Log: MapCheckForError: Show Errors WorldInfo World_2.TheWorld:PersistentLevel.WorldInfo_0 Maps need lighting rebuilt
                              [3647.11] Log: MapCheckForError: Show Warnings UTVehicleFactory_Scorpion World_2.TheWorld:PersistentLevel.UTVehicleFactory_ Scorpion_1 Nav 'UTVehicleFactory_Scorpion_1' has an invalid GUID. You may need to rebuild paths
                              [3647.29] Log: Build time 46:23 min
                              [3661.00] PerfEvent: LIGHTING BUILD INFO TIME LoadListCtrl: 0.001105
                              [3667.35] Log: Timed out while waiting for GPU to catch up. (500 ms)
                              [3778.68] Warning: ConditionalFlattenMaterial: Invalid FlattenType: 2
                              what is wrong?

                              Comment

                              Working...
                              X