Announcement

Collapse
No announcement yet.

What have i done!!!???

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    What have i done!!!???

    I can't get UDK to start back up...
    It crashed once I clicked on the connect to source button (by mistake) and now I get an error message everytime I try to start it up...What's going on? has anyone else had this problem? I've even uninstalled and reinstalled it thinking that may somehow fix the problem and NO IT DIDN'T!

    Any advice?

    Disregard......Downloaded Windows XP SP3
    Uninstalled UDK and reinstalled it and it works fine.

    #2
    Originally posted by GameHatcher View Post
    I can't get UDK to start back up...
    It crashed once I clicked on the connect to source button (by mistake) and now I get an error message everytime I try to start it up...What's going on? has anyone else had this problem? I've even uninstalled and reinstalled it thinking that may somehow fix the problem and NO IT DIDN'T!

    Any advice?

    Disregard......Downloaded Windows XP SP3
    Uninstalled UDK and reinstalled it and it works fine.
    I had the exact same problem yesterday. Try moving your UTxxx.ini config files to a backup folder (or delete them (engine should remake them AFAIK), but I preferred not to get rid of them just yet, just to be safe).

    That should fix it.

    Comment


      #3
      Adding

      Code:
      [SourceControl]
      Disabled=True
      to UTEditorUserSettings.ini should fix things (at least in my experience).

      Comment


        #4
        In the worst of cases just uninstal reinstal UDK and problem gone.

        Comment


          #5
          lol, it happened to me yesterday too. :0) , reinstall helped

          Comment

          Working...
          X