Announcement

Collapse
No announcement yet.

UDK Map Won't Load

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    UDK Map Won't Load

    My map (which was originally working) now won't load. I tried reinstalling UDK, but that didn't work either.
    Here's the logs:
    Failed to find object 'World Atlantis.TheWorld'

    Address = 0xfd6c940d (filename not found) [in C:\Windows\system32\KERNELBASE.dll]
    Address = 0x40009695 (filename not found) [in C:\UDK\UDK-2015-01\Binaries\Win64\UDK.exe]
    Address = 0x3ffc6d1b (filename not found) [in C:\UDK\UDK-2015-01\Binaries\Win64\UDK.exe]
    Address = 0x3fff0afd (filename not found) [in C:\UDK\UDK-2015-01\Binaries\Win64\UDK.exe]
    Address = 0x4102ca46 (filename not found) [in C:\UDK\UDK-2015-01\Binaries\Win64\UDK.exe]
    Address = 0x41033c75 (filename not found) [in C:\UDK\UDK-2015-01\Binaries\Win64\UDK.exe]
    Address = 0x4114f9bc (filename not found) [in C:\UDK\UDK-2015-01\Binaries\Win64\UDK.exe]
    Address = 0x40ca1c3c (filename not found) [in C:\UDK\UDK-2015-01\Binaries\Win64\UDK.exe]
    Address = 0x40ca3ade (filename not found) [in C:\UDK\UDK-2015-01\Binaries\Win64\UDK.exe]
    Address = 0xc81c33 (filename not found) [in C:\UDK\UDK-2015-01\Binaries\Win64\wxmsw28u_vc_custom_64.dll]
    Address = 0xc82373 (filename not found) [in C:\UDK\UDK-2015-01\Binaries\Win64\wxmsw28u_vc_custom_64.dll]
    Address = 0xc82430 (filename not found) [in C:\UDK\UDK-2015-01\Binaries\Win64\wxmsw28u_vc_custom_64.dll]
    Address = 0x8005e621 (filename not found) [in C:\UDK\UDK-2015-01\Binaries\Win64\wxmsw28u_core_vc_custom_64.dll]
    Address = 0x800ca466 (filename not found) [in C:\UDK\UDK-2015-01\Binaries\Win64\wxmsw28u_core_vc_custom_64.dll]
    Address = 0x800cb723 (filename not found) [in C:\UDK\UDK-2015-01\Binaries\Win64\wxmsw28u_core_vc_custom_64.dll]
    Address = 0x80104f56 (filename not found) [in C:\UDK\UDK-2015-01\Binaries\Win64\wxmsw28u_core_vc_custom_64.dll]
    Address = 0x77779bd1 (filename not found) [in C:\Windows\system32\USER32.dll]
    Address = 0x777798da (filename not found) [in C:\Windows\system32\USER32.dll]
    Address = 0x800c52c5 (filename not found) [in C:\UDK\UDK-2015-01\Binaries\Win64\wxmsw28u_core_vc_custom_64.dll]
    Address = 0x800c56b6 (filename not found) [in C:\UDK\UDK-2015-01\Binaries\Win64\wxmsw28u_core_vc_custom_64.dll]
    Address = 0x800c5399 (filename not found) [in C:\UDK\UDK-2015-01\Binaries\Win64\wxmsw28u_core_vc_custom_64.dll]
    Address = 0x8000413e (filename not found) [in C:\UDK\UDK-2015-01\Binaries\Win64\wxmsw28u_core_vc_custom_64.dll]
    Address = 0xc9dc23 (filename not found) [in C:\UDK\UDK-2015-01\Binaries\Win64\wxmsw28u_vc_custom_64.dll]
    Address = 0x800d6cc4 (filename not found) [in C:\UDK\UDK-2015-01\Binaries\Win64\wxmsw28u_core_vc_custom_64.dll]
    Address = 0x4150df9b (filename not found) [in C:\UDK\UDK-2015-01\Binaries\Win64\UDK.exe]
    Address = 0x4150e05a (filename not found) [in C:\UDK\UDK-2015-01\Binaries\Win64\UDK.exe]
    Address = 0x89c016d4 (filename not found)
    Address = 0x89bb1ee8 (filename not found)
    Address = 0xe91e1b5a (filename not found) [in C:\Windows\Microsoft.NET\Framework64\v4.0.30319\cl r.dll]
    Address = 0x89c0124e (filename not found)
    Address = 0x7f2856 (filename not found)
    Address = 0x3fd80000 (filename not found) [in C:\UDK\UDK-2015-01\Binaries\Win64\UDK.exe]
    Address = 0x3fd80000 (filename not found) [in C:\UDK\UDK-2015-01\Binaries\Win64\UDK.exe]

    Is there anyway I can fix this?

    #2
    According to the contents of your post, this doesn't seem like a bug within UDK to me, but rather an issue on your end. If you have a bug, glitch, or other problem to report with UDK, then feel free to post here regarding issues such as those. If your issue is something on your own end, then please post in the 'UDK Development' sub-forum. Thank you.

    Although, some useful info for us(the community) to know is what version of UDK you are using. Are you currently using the most recent version of UDK? Or is this an older version of UDK that you are operating on? Please try providing such information if possible, thanks.

    Comment


      #3
      But were you changing map, were you loading for first time a map ? explain more about the context

      Comment

      Working...
      X