Announcement

Collapse
No announcement yet.

Pc shuts down while building lighting!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Pc shuts down while building lighting!

    Hello,
    As the title says, every time I try to rebuild the lighting, after few minutes my computer just shuts down.
    I have build lighting in different maps but this never happened.
    Help please!

    #2
    What are your pc specs?

    Probably your pc goes into the standby mode?

    Comment


      #3
      Originally posted by fighter5347 View Post
      What are your pc specs?

      Probably your pc goes into the standby mode?
      Specs:
      CPU: Intel Core I7 860 @2.80GHz
      GPU: NVIDIA GeForce GTS 250 1GB
      RAMs: 4GB
      OS: Windows 7 Ultimate 64-Bit

      And no, my PC doesn't go into standby mode :P

      Comment


        #4
        Sounds like you have a hardware problem. You might be overheating?

        Comment


          #5
          Originally posted by ambershee View Post
          Sounds like you have a hardware problem. You might be overheating?
          My PC is always overheating :S but that never caused the PC to shut down, but if the problem is really overheating, then why does my PC only shut down when I'm building lighting?!

          Edit: Honestly, every time I build lighting, I just go and do other stuff, and when I come back, the PC is off, so I've never seen what happens

          Comment


            #6
            Yea we haven't seen this issue before at all. I would monitor it to see what is actually happening but it sounds like a hardware issue. Rebuilding lighting can sometimes be very spec-heavy.

            Comment


              #7
              To go 100% sure I would stay at your pc and watch what happens But I also think that the pc is overheating

              Comment


                #8
                Ok, so I built the lighting on preview quality and my PC didn't shut down!(my PC was shutting down while building lighting on production quality)
                But now, I get this error: "WorldInfo_0 Maps not built with production lighting", and the shadows are pretty messed up... :\

                Comment

                Working...
                X