Announcement

Collapse
No announcement yet.

kismet often lose connection within nodes

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • replied
    Sometimes Kismet even lost key in the matinee.For example,toggle particle.It happens when copying the subsequence.

    Leave a comment:


  • replied
    Originally posted by x-tremer View Post
    I have the same situation! Actually I spending 40% time for repairing connections! It's very frustrated...
    I can confirm this and it's very annoying since I have a high amount of subsequences in my Kismet code. Has anyone seen this problem in installer versions? (standalone demos)

    When will this be fixed?

    Leave a comment:


  • replied
    I have the same situation! Actually I spending 40% time for repairing connections! It's very frustrated...

    Leave a comment:


  • replied
    Originally posted by tomacmuni View Post
    If you rename a sub-sequence, external variables linked to it (on the parent level) will disconnect (after you enter the sub-sequence then return to parent level).
    If you paste content into a sub-sequence, external variables referenced in the pasted part will disconnect and may also scramble other external variable links to the same sub-sequence.
    So, use external variables cautiously.
    That was not the case at all however thanks for advices.

    Leave a comment:


  • replied
    If you rename a sub-sequence, external variables linked to it (on the parent level) will disconnect (after you enter the sub-sequence then return to parent level).
    If you paste content into a sub-sequence, external variables referenced in the pasted part will disconnect and may also scramble other external variable links to the same sub-sequence.
    So, use external variables cautiously.

    Leave a comment:


  • replied
    I can confirm that!

    I am using the July 2013 version and while following a tutorial for kismet I often loose connection and that hapean in a very strange way. first I find the vehicle player does not want to move so I go to kismet to check and I see all connections are set but when I restart UDK and open kismet again I see the problem, a missing connection to sub sequence !!! it is a horror show really.

    In addition to that today I lost matinee animation to one of the enemy vehicle !! the movement track is there and the keys but just no path and no animation!! when I checked I found the external object connection is lost to a sub sequence that contain matinee. also this link appear connected first then suddenly it was disconnected!!.

    I am still at the beginning to learn kismet and I feel frustrated about that please fix these problems.

    Leave a comment:


  • started a topic kismet often lose connection within nodes

    kismet often lose connection within nodes

    After i save all,i start the game.Then I found kismet is wrong.I reopen the kismet,some connection lost.It seems to happen when there are matinee.I make some subsequences which contain matinee.And i copyed them to use them in the kismet.Too often to lose the connection!
Working...
X