Announcement

Collapse
No announcement yet.

No errors in editor, game runs well in there but not inside UDKgame

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    No errors in editor, game runs well in there but not inside UDKgame

    Whenever I build lighting/paths, everything comes back fine (it suggests production lighting and the map isnt ready for mobile but those are the 2 errors.). Whenever I start the UDKgame and load the map, UDKgame crashes. I have tried it out on multiple computers, multiple 2013 UDK's but still no luck. I can't find the problem but here is the Log for when I run the Game:

    Log: Log file open, 06/10/13 19:53:32
    Init: WinSock: version 1.1 (2.2), MaxSocks=32767, MaxUdp=65467
    DevConfig: GConfig::Find has loaded file: ..\..\Engine\Config\ConsoleVariables.ini
    Init: Version: 10900
    Init: Epic Internal: 0
    Init: Compiled (32-bit): Feb 18 2013 19:22:44
    Init: Changelist: 1537896
    Init: Command line:
    Init: Base directory: C:\UDK\UDK-2013-02\Binaries\Win32\
    [0000.15] Init: Computer: ALEX-PC
    [0000.15] Init: User: Alex
    [0000.15] Init: CPU Page size=4096, Processors=4
    [0000.15] Init: High frequency timer resolution =3.139248 MHz
    [0000.15] Init: Memory total: Physical=6.0GB (6GB approx) Pagefile=13.8GB Virtual=4.0GB
    [0000.24] Log: Steam Client API initialized 1
    [0000.31] Log: Steam Game Server API initialized 1
    [0000.33] Init: WinSock: I am Alex-PC (192.168.1.66:0)
    [0000.33] Init: Presizing for 0 objects not considered by GC, pre-allocating 0 bytes.
    [0000.33] Init: Object subsystem initialized
    [0000.34] Error: Error, Ambiguous package name: Using 'C:\UDK\UDK-2013-02\UDKGame\Content\Maps\UT3\VCTF-ACHangar.udk', not 'C:\UDK\UDK-2013-02\UDKGame\Content\VCTF-ACHangar.upk'
    [0001.34] Log: Found D3D11 adapter 0: AMD Radeon HD 6900 Series
    [0001.34] Log: Adapter has 2037MB of dedicated video memory, 0MB of dedicated system memory, and 2058MB of shared system memory
    [0001.36] Log: Shader platform (RHI): PC-D3D-SM3
    [0001.71] Log: PhysX GPU Support: DISABLED
    [0001.71] Init: Initializing FaceFX...
    [0001.71] Init: FaceFX 1.7.4 initialized.
    [0001.72] Init: XAudio2 using 'Speakers (High Definition Audio Device)' : 2 channels at 44.1 kHz using 16 bits per sample (channel mask 0x3)
    [0003.41] Init: Finished loading startup packages in 1.55 seconds
    [0003.42] Log: 73616 objects as part of root set at end of initial load.
    [0003.42] Log: 0 out of 0 bytes used by permanent object pool.
    [0003.42] Log: Initializing Engine...
    [0003.45] Init: UEngine initialized
    [0003.47] Init: XAudio2Device initialized.
    [0003.49] Init: Client initialized
    [0004.06] Log: Initializing Steamworks
    [0004.07] Log: Logged in as 'Digitalkthx'
    [0004.09] Warning: Warning, Failed to load 'Class None.': Failed to find object 'Class None.'
    [0004.09] Warning: Warning, Failed to find object 'Class None.'
    [0004.09] Warning: Warning, Failed to load 'Class None.': Failed to find object 'Class None.'
    [0004.09] Warning: Warning, Failed to find object 'Class None.'
    [0004.09] Warning: Warning, Failed to load 'Class None.': Failed to find object 'Class None.'
    [0004.09] Warning: Warning, Failed to find object 'Class None.'
    [0004.09] Warning: Warning, Failed to load 'Class None.': Failed to find object 'Class None.'
    [0004.09] Warning: Warning, Failed to find object 'Class None.'
    [0004.11] Log: LoadMap: UDKFrontEndMap?Name=Player?Team=255
    [0004.33] Log: Game class is 'UTEntryGame'
    [0004.35] Log: Primary PhysX scene will be in software.
    [0004.35] Log: Creating Primary PhysX Scene.
    [0004.35] Log: Bringing World udkfrontendmap.TheWorld up for play (0) at 2013.06.10-19.53.36
    [0004.35] Log: Bringing up level for play took: 0.007876
    [0004.36] Error: StopLocalVoiceProcessing: Ignoring stop request for non-owning user
    [0004.36] Log: ########### Finished loading level: 0.249154 seconds
    [0004.36] Init: Game engine initialized
    [0004.36] Log: Initializing Engine Completed
    [0004.97] Log: >>>>>>>>>>>>>> Initial startup: 4.97s <<<<<<<<<<<<<<<
    [0009.48] ScriptLog: OnGameModeChange: UTGameContent.UTVehicleCTFGame_Content, DefaultMap: VCTF-Necropolis, UTGameSettingsVCTF, VCTF
    [0009.48] ScriptLog: GetImageMarkupByName( VCTF-Necropolis )
    [0010.23] Warning: Warning, Failed to load 'Texture UDKFrontEnd.gm_map_none': Failed to find object 'Texture UDKFrontEnd.gm_map_none'
    [0011.02] Warning: Warning, Failed to load 'Texture UDKFrontEnd.gm_map_none': Failed to find object 'Texture UDKFrontEnd.gm_map_none'
    [0011.81] Log: Initializing Steam game server
    [0011.81] Log: Don't use 'IsSteamSocketsServer' on non-listen-server clients; crashing
    [0011.81] ScriptLog: UTUIFrontEnd_HostGame::OnGameCreated - Game Created, Traveling: open VCTF-ACHangar?MaxPlayers=16?MinNetPlayers=0?SteamServer Id=?NumPublicConnections=16?NumPrivateConnections= 0?NumOpenPublicConnections=16?NumOpenPrivateConnec tions=0?bShouldAdvertise=True?bIsLanMatch=False?bU sesStats=True?bAllowJoinInProgress=True?bAllowInvi tes=True?bUsesPresence=True?bAllowJoinViaPresence= True?bAllowJoinViaPresenceFriendsOnly=False?bUsesA rbitration=False?bAntiCheatProtected=False?bIsDedi cated=False?PingInMs=0?MatchQuality=0.000000?GameS tate=OGS_Pending?GameMode=3?Difficulty=2?PureServe r=1?LockedServer=0?Campaign=0?ForceRespawn=0?Custo mMapName=VCTF-ACHangar?CustomGameMode=UTGameContent.UTVehicleCTF Game_Content?GoalScore=3?TimeLimit=20?ServerDescri ption=?NumPlay=12?game=UTGameContent.UTVehicleCTFG ame_Content?name=Player?listen
    [0011.81] Log: LoadMap: VCTF-ACHangar?name=Player?Team=255?MaxPlayers=16?MinNet Players=0?SteamServerId=?NumPublicConnections=16?N umPrivateConnections=0?NumOpenPublicConnections=16 ?NumOpenPrivateConnections=0?bShouldAdvertise=True ?bIsLanMatch=False?bUsesStats=True?bAllowJoinInPro gress=True?bAllowInvites=True?bUsesPresence=True?b AllowJoinViaPresence=True?bAllowJoinViaPresenceFri endsOnly=False?bUsesArbitration=False?bAntiCheatPr otected=False?bIsDedicated=False?PingInMs=0?MatchQ uality=0.000000?GameState=OGS_Pending?GameMode=3?D ifficulty=2?PureServer=1?LockedServer=0?Campaign=0 ?ForceRespawn=0?CustomMapName=VCTF-ACHangar?CustomGameMode=UTGameContent.UTVehicleCTF Game_Content?GoalScore=3?TimeLimit=20?ServerDescri ption=?NumPlay=12?game=UTGameContent.UTVehicleCTFG ame_Content?listen
    [0011.81] Log: --- LOADING MOVIE START ---
    [0011.86] ScriptWarning: Invalid user index (255) specified for ClearReadProfileSettingsCompleteDelegate()
    OnlineSubsystemSteamworks Transient.OnlineSubsystemSteamworks_0
    Function OnlineSubsystemSteamworks.OnlineSubsystemSteamwork s:ClearReadProfileSettingsCompleteDelegate:00FE
    [0012.66] Log: Game class is 'UTVehicleCTFGame_Content'
    [0012.66] Init: WinSock: Socket queue 131072 / 131072
    [0012.67] Log: NetMode is now 2
    [0015.99] Log: === Critical error: ===
    Fatal error!

    Address = 0x1ee3d3b (filename not found) [in C:\UDK\UDK-2013-02\Binaries\Win32\UDK.exe]











    And here is the log for the editor (I don't think you need this but I'll throw it in):

    Log: Log file open, 06/10/13 19:51:14
    Init: WinSock: version 1.1 (2.2), MaxSocks=32767, MaxUdp=65467
    DevConfig: GConfig::Find has loaded file: ..\..\Engine\Config\ConsoleVariables.ini
    Init: Version: 10900
    Init: Epic Internal: 0
    Init: Compiled (64-bit): Feb 18 2013 19:26:12
    Init: Changelist: 1537896
    Init: Command line: editor
    Init: Base directory: C:\UDK\UDK-2013-02\Binaries\Win64\
    [0000.17] Init: Computer: ALEX-PC
    [0000.18] Init: User: Alex
    [0000.18] Init: CPU Page size=4096, Processors=4
    [0000.18] Init: High frequency timer resolution =3.139248 MHz
    [0000.18] Init: Memory total: Physical=6.0GB (6GB approx) Pagefile=13.8GB Virtual=8192.0GB
    [0000.18] Log: Steam Client API Disabled!
    [0000.20] Init: WinSock: I am Alex-PC (192.168.1.66:0)
    [0000.20] Init: Presizing for 0 objects not considered by GC, pre-allocating 0 bytes.
    [0000.20] Init: Object subsystem initialized
    [0000.21] Error: Error, Ambiguous package name: Using 'C:\UDK\UDK-2013-02\UDKGame\Content\Maps\UT3\VCTF-ACHangar.udk', not 'C:\UDK\UDK-2013-02\UDKGame\Content\VCTF-ACHangar.upk'
    [0001.86] Log: SystemSettings based on: SystemSettings
    [0001.86] Log: Found D3D11 adapter 0: AMD Radeon HD 6900 Series
    [0001.86] Log: Adapter has 2037MB of dedicated video memory, 0MB of dedicated system memory, and 2815MB of shared system memory
    [0001.88] Log: Shader platform (RHI): PC-D3D-SM3
    [0002.23] Log: PhysX GPU Support: DISABLED
    [0002.23] Init: Initializing FaceFX...
    [0002.23] Init: FaceFX 1.7.4 initialized.
    [0004.04] Init: Finished loading startup packages in 1.69 seconds
    [0004.05] Log: 82465 objects as part of root set at end of initial load.
    [0004.05] Log: 0 out of 0 bytes used by permanent object pool.
    [0004.66] Log: Supported Consoles:
    [0004.66] Log: IPhone
    [0004.66] Log: Mac
    [0004.66] Log: PC
    [0004.66] Log: Initializing Engine...
    [0004.79] Log: Encountered missing default brush - spawning new one
    [0004.80] Init: UEngine initialized
    [0004.80] Log: Primary PhysX scene will be in software.
    [0004.80] Log: Creating Primary PhysX Scene.
    [0004.81] Init: Transaction tracking system initialized
    [0004.82] Log: Can't find edit package 'OnlineSubsystemGameSpy'
    [0004.82] Log: Can't find edit package 'OnlineSubsystemLive'
    [0005.28] Init: XAudio2 using 'Speakers (High Definition Audio Device)' : 2 channels at 44.1 kHz using 16 bits per sample (channel mask 0x3)
    [0005.32] Init: XAudio2Device initialized.
    [0005.35] Log: WinTab initalized successfully.
    [0005.35] Init: Client initialized
    [0005.35] Init: Editor engine initialized
    [0005.44] Log: Initializing Engine Completed
    [0005.44] Log: >>>>>>>>>>>>>> Initial startup: 5.44s <<<<<<<<<<<<<<<
    [0005.50] Cmd: MODE MAPEXT=udk
    [0005.61] SourceControl: Source Control disabled in UDKEditorUserSettings.ini. [SourceControl] has Disabled=True
    [0007.48] Log: The hooked GetPenEventMultiple() method was called; events are being ignored.
    [0007.48] Log: Found D3D11 adapter 0: AMD Radeon HD 6900 Series
    [0007.48] Log: Adapter has 2037MB of dedicated video memory, 0MB of dedicated system memory, and 2815MB of shared system memory
    [0009.06] Cmd: MAP LOAD FILE="..\..\Engine\Content\Maps\Templates\Template _MidDay.umap" TEMPLATE=0
    [0009.27] Log: Encountered missing default brush - spawning new one
    [0009.53] Log: New File, Existing Package (Package Untitled_2, Package template_midday)
    [0009.63] Log: -- Checking Building LODs
    [0009.64] Log: Primary PhysX scene will be in software.
    [0009.64] Log: Creating Primary PhysX Scene.
    [0009.65] Log: Finished looking for orphan Actors (0.008 secs)
    [0009.65] Cmd: MAP CHECKDEP DONTCLEARMESSAGES DONTDOSLOWREFCHECK
    [0009.66] Log: TIMER ALL OF INIT : [7.418311]
    [0026.91] Cmd: MAP LOAD FILE="C:\UDK\UDK-2013-02\UDKGame\Content\Maps\UT3\VCTF-Necropolis.udk" TEMPLATE=0
    [0026.98] Log: Encountered missing default brush - spawning new one
    [0033.52] Log: -- Checking Building LODs
    [0033.55] Log: Primary PhysX scene will be in software.
    [0033.55] Log: Creating Primary PhysX Scene.
    [0033.58] Log: Finished looking for orphan Actors (0.022 secs)
    [0033.60] Cmd: MAP CHECKDEP DONTCLEARMESSAGES DONTDOSLOWREFCHECK
    [0076.48] Cmd: MAP LOAD FILE="C:\UDK\UDK-2013-02\UDKGame\Content\Maps\UT3\VCTF-ACHangar.udk" TEMPLATE=0
    [0076.60] Log: Encountered missing default brush - spawning new one
    [0077.33] Log: -- Checking Building LODs
    [0077.35] Log: Primary PhysX scene will be in software.
    [0077.35] Log: Creating Primary PhysX Scene.
    [0077.36] Log: Finished looking for orphan Actors (0.009 secs)
    [0077.38] Cmd: MAP CHECKDEP DONTCLEARMESSAGES DONTDOSLOWREFCHECK
    [0085.91] Exit: Preparing to exit.
    [0086.10] Exit: Editor shut down
    [0086.11] Exit: Transaction tracking system shut down
    [0086.19] Exit: Windows client shut down
    [0086.23] Exit: XAudio2 Device shut down.
    [0086.29] Exit: Object subsystem successfully closed.
    [0086.29] Log: Shutting down FaceFX...
    [0086.29] Log: FaceFX shutdown.
    [0086.31] Exit: Exiting.
    [0086.31] Log: Log file closed, 06/10/13 19:52:40

    #2
    - are all the packages at the right place?

    It could be that either

    - the map is corrupt -> load the auto save files
    or
    - some packages are corrupt


    When you upload the map somewhere, then I could try out if it works on my UDK

    Comment


      #3
      Was this ever resolved? I'm having the same exact problem

      Comment


        #4
        In his case the problem is this package:

        [0000.21] Error: Error, Ambiguous package name: Using 'C:\UDK\UDK-2013-02\UDKGame\Content\Maps\UT3\VCTF-ACHangar.udk', not 'C:\UDK\UDK-2013-02\UDKGame\Content\VCTF-ACHangar.upk'

        He would probably just have to rename it or probably its just corrupt

        Comment

        Working...
        X