Announcement

Collapse
No announcement yet.

No video import in UDK-2013-03?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    No video import in UDK-2013-03?

    Anyone else getting 'Import failed' on import of .biks in March UDK release?

    #2
    Can you post the launch.log and information about the video you are importing
    I tested importing the loading movie and it imported without error

    Comment


      #3
      Originally posted by Zeqzy View Post
      Can you post the launch.log and information about the video you are importing
      I tested importing the loading movie and it imported without error
      Thanks for the reply Zeqzy - Log pasted below. I can't import any .biks, not even UE3_logo.bik. I have UDK-2012-10 installed and that handles .bik import without issue. I've tried installing UDK-2013-03 on two separate machines with same result: failing .bik import. Any ideas much appreciated.

      Log: Log file open, 04/08/13 14:19:25
      Log: appRequestExit(0)
      Init: WinSock: version 1.1 (2.2), MaxSocks=32767, MaxUdp=65467
      DevConfig: GConfig::Find has loaded file: ..\..\Engine\Config\ConsoleVariables.ini
      Init: Version: 10908
      Init: Epic Internal: 0
      Init: Compiled (32-bit): Mar 24 2013 16:38:07
      Init: Changelist: 1583401
      Init: Command line: -firstinstall -LanguageForCooking=INT -installfw -namefw=UDK
      Init: Base directory: C:\UDK\UDK-2013-03\Binaries\Win32\
      [0006.04] Init: Computer: LAPDOG
      [0006.04] Init: User: fu
      [0006.04] Init: CPU Page size=4096, Processors=4
      [0006.04] Init: High frequency timer resolution =2.467822 MHz
      [0006.04] Init: Memory total: Physical=5.8GB (5GB approx) Pagefile=11.6GB Virtual=4.0GB
      [0006.06] Log: Steam Client API initialized 0
      [0006.08] Log: Steam Game Server API initialized 0
      [0006.56] Init: WinSock: I am lapdog (xxx.xx.xxx.xx:0)
      [0006.56] Init: Presizing for 0 objects not considered by GC, pre-allocating 0 bytes.
      [0006.59] Init: Object subsystem initialized
      [0006.61] Log: Last hardware survey: Ver=-1, Date=0. Uploading again.

      Comment


        #4
        That not the right launch.log also that version of udk is not provided by epic games use the latest version on http://www.unrealengine.com/udk/downloads/

        Comment


          #5
          Originally posted by Zeqzy View Post
          That not the right launch.log also that version of udk is not provided by epic games use the latest version on http://www.unrealengine.com/udk/downloads/
          hi, I have to use this release as I need Oculus Rift support (In guessing the Epic releases doesn't have this?), so maybe the issue is best resolved via their forum instead? I didn't actually know there were different 'flavours' of UDK releases

          Comment

          Working...
          X