Announcement

Collapse
No announcement yet.

Problem with SWF in Kismet.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Problem with SWF in Kismet.

    Hello, I have a question regarding the use of SWF in UDK.
    I wrote the screen (for example) gameover. I put a SWF on the screen.
    The problem is that the SWF is in front of the text that I put (I used the Draw Text).


    All this was done with Kismet.


    I wonder if I have to put the SWF behind the text?


    Thanks for the help.

    #2
    I do not like to do that but the problem is urgent... x.x

    Nobody would know to answer me?

    Comment


      #3
      In kismet every node has a property called 'priority'. That's the way.
      Or else, first include the swf (if there's a node for it, never used), and connect the node for text at the out of the swf loading node.

      Comment


        #4
        And, by the way, this isn't an issue.
        You choose the wrong section :P

        Comment


          #5
          Originally posted by Zamy View Post
          In kismet every node has a property called 'priority'. That's the way.
          Or else, first include the swf (if there's a node for it, never used), and connect the node for text at the out of the swf loading node.
          Do not quite understand.
          For example, the node "Draw Text" option he has this priority.
          Already on node "Open GFx Movie", he does not have that option priority.

          Where is this option in the node SWF?

          Originally posted by Zamy View Post
          And, by the way, this isn't an issue.
          You choose the wrong section :P
          I apologize.

          I feel a little lost in forum xDDD

          If you can show me the place to get questions about Kismet, I will post correctly the next time.



          Just to be more illustrated the problem:




          This SWF which is the beige background, with this alpha because of Flash, thus transparent medium.
          If you leave without alpha, nor the same text appears in UDK.


          I still can not solve this problem x.x

          Comment

          Working...
          X