Announcement

Collapse
No announcement yet.

UDK doesn't work properly.[Solved]

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    UDK doesn't work properly.[Solved]

    So I just installed UDK on my new lap that got better specs then my older destkop but whenever I load a map in the editor or game it starts acting weird.

    In the editor I get a view where every actor is hidden but it still shows in the search window that there are actors in the map.
    In game when I load a map i just get a black screen and nothing else.

    I'm using a clean install of the UDK so it should work.

    #2
    Can you show a picture ? also can you state which version of UDK are you using ? and also when you mean actors are hidden are you saying that you can see your map but not the actors ? if so have you tried to click on the viewport options then navigate to "show" and see if everything is selected, BSP, Static Meshes, Terrain, Volumes and all the rest except path there's no need to select this one,

    Comment


      #3
      I'm using the 2012 May version, and here's a picture of what I get when I loaded the afternoon light. (The "Show" was set on default, and on a map like Deck I can see pathnodes and pointlights but no BSP or Meshes)

      As you can see I can select the actors but I can't see them.

      Comment


        #4
        What kind of hardware are you using?

        Comment


          #5
          Did you Press W on your keyboard??

          You could also try Ctrl + H

          Also, there is a similar post here that might provide some help:
          http://forums.epicgames.com/threads/...up-in-May-2012

          Comment

          Working...
          X