Announcement

Collapse
No announcement yet.

Can't enable GPU Rigid Bodies

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • replied
    I tried the dll thing it didnt work. not matter what it always says cpu pairs or it runs on the cpu. a nvidia developer said the working .dll's are not supplied with pretty much any of the version. so grb is a bust right now ? : /

    Leave a comment:


  • replied
    Check this http://physxinfo.com/news/7438/febru...x-1-1-sort-of/ . I have GRB working with the febraury 2012 udk and the additional .dll from that link, but it supports Apex 1.1, not 1.2.3.
    I don't get warnings in the log and the chunks apparently behave gpu-ish well. I just played with it a bit though.
    With the March 2012 udk version I still get DevPhysics: APEX Debug Warning: physx::apex::ModuleDestructible::init: Failed to load GRB dll: GRBCHECKED_1_1_api2_x64.dll. Even if the GRB dll is present, the load failure could be caused by a missing dependent dll, such as cudart or physXloader. It seems the .dll written by those guys do the trick.

    Leave a comment:


  • replied
    I'm getting the same log output in the 2013 build as shown here:
    Init: Compiled (64-bit): Feb 13 2013 11:20:08
    Init: Changelist: 1532151
    Init: Command line: editor
    Init: Base directory: C:\UDK\UDK-2013-02\Binaries\Win64\
    [0000.27] Init: Computer: ““““““““
    [0000.27] Init: User: Administrator
    [0000.27] Init: CPU Page size=4096, Processors=4
    [0000.27] Init: High frequency timer resolution =2.441406 MHz
    [0000.27] Init: Memory total: Physical=8.0GB (8GB approx) Pagefile=8.4GB Virtual=8192.0GB
    [0000.27] Log: Steam Client API Disabled!
    [0000.31] Log: gethostbyname failed (SE_HOST_NOT_FOUND)
    [0000.31] Init: Presizing for 0 objects not considered by GC, pre-allocating 0 bytes.
    [0000.31] Init: Object subsystem initialized
    [0000.32] Log: SystemSettings based on: SystemSettings
    [0000.34] Log: Found D3D11 adapter 0: NVIDIA GeForce GTX 480
    [0000.34] Log: Adapter has 1488MB of dedicated video memory, 0MB of dedicated system memory, and 2559MB of shared system memory
    [0000.35] Log: Shader platform (RHI): PC-D3D-SM3
    [0000.50] Log: PhysX GPU Support: ENABLED
    [0000.62] Init: Initializing FaceFX...
    [0000.62] Init: FaceFX 1.7.4 initialized.
    [0000.94] DevPhysics: APEX Debug Warning: physx::apex::ModuleDestructible::init: Failed to load GRB dll: GRBCHECKED_1_1_api2_x64.dll. Even if the GRB dll is present, the load failure could be caused by a missing dependent dll, such as cudart or physXloader.

    I'm guessing grb's are being worked and are not totally complete yet. I run the Apex sdk 1.2.3 and it outputs grb memory used and shows that hardware mode is enabled on my gtx 480 and the speed is great. But I did notice in UDK it looks although it's not completely hardware accelerated yet. Might have wait a bit longer for them to work in hardware acceleration mode.

    Leave a comment:


  • replied
    I'm not sure they ever worked.

    Leave a comment:


  • started a topic Can't enable GPU Rigid Bodies

    Can't enable GPU Rigid Bodies

    In the November 2012 build I can't enable GPU Rigid Bodies. I turned on the settings in the ini files and I see this confirmation in the log:

    "Log: PhysX GPU Support: ENABLED"

    but I also see the following warning in the log:

    "DevPhysics: APEX Debug Warning: physx::apex::ModuleDestructible::init: GRB descriptor parameters not valid. GRB simulation not initialized."

    Question: Are GPU Riged Bodies working in the November build, or am doing something wrong?
Working...
X