Announcement

Collapse
No announcement yet.

'GenerateUV's failed, couldn't convert to a D3DXMesh'

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    Im also having the same issue with the latest UDK build.

    Comment


      #17
      Originally posted by Chaosrik View Post
      Yeh I managed to fix this by changing AllowD3D10 to False ( i had set it to True previously) in the engine ini file. Seemed to mess a lot of things up that one.
      which engine.ini file is that iv looked throuhg a load and it cant be found from search

      Comment


        #18
        Originally posted by Linkinworm View Post
        which engine.ini file is that iv looked throuhg a load and it cant be found from search
        UDKEngine.ini


        but I have AllowD3D11 instead, but still its on false cant get to work can this depend on the static mesh of mine is very large?

        Comment


          #19
          When I switch my renderer from DirectX 9 to DirectX 11 by File -> Switch Renderer I had the same issue. And I can fix this only when swithc back to DirectX 9. Guys, do something with this please.

          Comment


            #20
            Just found this thread after searching, as I am having the same problem.

            Comment


              #21
              Same here. Is Epic trying to adders this issue ? Can we expect fix any time soon ?

              Comment


                #22
                Originally posted by AlexEre View Post
                When I switch my renderer from DirectX 9 to DirectX 11 by File -> Switch Renderer I had the same issue. And I can fix this only when swithc back to DirectX 9. Guys, do something with this please.
                That's the only available fix I know. I suggest Switch Renderer from 10 or 11 back to 9 works for me. Hopefully the issue will be addressed soon enough.

                Comment


                  #23
                  I've had the issue---but it's not a big deal. If that happens then I just go back into 3ds Max and do the automatic mapping for the lightmap UV there.

                  Comment


                    #24
                    Same as above. DX11 renderer have no luck in generating UVs.

                    Comment


                      #25
                      This issue is 2 years old and still exists? Wow..

                      I'm getting it while trying to create a fractured mesh.

                      Guess I'm dropping down to DX9.

                      Comment


                        #26
                        I just tried DX11 again today and it still has plenty of issues.

                        Comment


                          #27
                          Same problem here in DX11 mode.
                          Please Epic fix this problem.

                          Comment


                            #28
                            if you have this problem, just create a light map in the 3d modelling program that you're using. I had this problem a few days ago, creating a light map in 3ds max and then importing it is more efficient than relying on UDK.

                            Comment


                              #29
                              ^ Not everyone has, uses, or even knows how to use third party programs.

                              It's an outstanding bug with the software and Epic should fix it.

                              Comment


                                #30
                                Having same problem! After 4 years! Are you Kidding me! Please Fix!! :O

                                Comment

                                Working...
                                X