Announcement

Collapse

The Infinity Blade Forums Have Moved

We've launched brand new Infinity Blade forums with improved features and revamped layout. We've also included a complete archive of the previous posts. Come check out the new Infinity Blade forums.
See more
See less

UDK/UT3 Video Tutorials List and Support Thread

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    watch my ut3 weapon tutorial it showes how to change the pivot alignment.
    select the bone then click on the "Hierarchy" tab, then the button "affect pivot only" , then the button "align to world"

    that should fix it

    Comment


      Hi Geodav,
      I'll check your tuto. There are a precious source of pertinent and usefull information

      I have started anoter thread where I explain my project with the Strider. I have been told that UDK cannot create UT3 content.
      My plan was to make the vehicle using UDK and then to get it running into UT3. Is it impossible ? Is there a way to export my package from UDK when it is finished and to get it into UT3 ?
      I already used custom made vehicles I have downloaded. They come with an .upk and a .u file. If I get my vh_strider.upk and my vh_strider.u file into UT3, will it work ?

      Thank you by advance
      Tux

      Comment


        i doubt it will work in UT3
        but the basic code should if you compile it with ut3, the same if you make the package in ut3 it should work in udk.

        but udk -> ut3 is no

        Comment


          Geodav, Thanks for the great tutorials. I downloaded the land walker files and to test it out dropped the scripts in a GeoDav/classes folder, add the +EditPackages=DavCorp to the DefaultEngine, run frontend and recompile the scripts and get no error. I start the engine and open the content browser and there it is under the vehicles catagory. It places fine in the browser, but when I run the test game it is not there. I'm sure there's something I forgot. Would you be able to point me in the right direction?

          Thank You Sir,

          Comment


            Hi Ray, simple mistake the scripts need to be in the Development\Src\DavCorp\Classes folder not GeoDav folder, sorry for any confusion

            any more probs just shout

            Comment


              Thanks for the response geodav. Unfortunately I still must be doing something wrong. I typed the name wrong above I actually did have them in "Development\Src\DavCorp\Classes" sorry for the confusion there. I removed all the scripts and tried again with the same results (appears in editor but not during game play). I have the .upk file in "C:\UDK\UDK-2012-05\UDKGame\Content\DavCorp\Vehicles" is that the right location?

              Comment


                geodav, nevermind. I got it. I kind of had to clear the cache and now it works. Thanks a lot for the tutorials!

                Comment


                  glad to hear its all working

                  Comment


                    The donwload link of the Tank code of your site is broken (the first link works, but it doesnt download nothink, gives an error)

                    Thanks

                    Comment


                      @nesjett, just tested it and the download works fine, sometime the gamefront site can be a little slow

                      Comment


                        Originally posted by geodav View Post
                        @nesjett, just tested it and the download works fine, sometime the gamefront site can be a little slow

                        Did you tried to download the file? Im not saying that gamefront doesnt work, I mean that, when you click on the download button and the countdown of 5 seconds ends, it redirects you to an error page in order to the donwload, here a pic:
                        http://prntscr.com/18smbu


                        Thanks geodav, you do a great job for the community.

                        Comment


                          sent you a pm with another link
                          looks like the problem is likely chrome browser, i use firefox which worked fine

                          Comment


                            Oh, thanks, Im surprised about this kind of crossbrowser error.

                            Thanks for your time!

                            Comment


                              well I checked the firs two of your suggestion and they were right and correctly written in code bode I can't understand your 3th suggestion.
                              what's crystal ball ?

                              Comment


                                ok i checked your post not much more i can add without see-ing exactly whats happening, maybe a short video to show and a few pics of the mesh/rig and a look at the code, if you don't want to show it publically then upload it some where and pm me a link so that i can check it out

                                ps i only have the front and back wheels to steer so check that the other in-between wheels don't steer

                                pps. sorry about the joke with the crystal ball, i sometime forget that not everyone has the same background / upbringing as me

                                Comment

                                Working...
                                X