Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sound playback in Kismet doesn't work for certain SoundCues ?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Sound playback in Kismet doesn't work for certain SoundCues ?

    I'm currently working the sound in a level for a small game. I have a really weird problem though. When I add the SoundCue for my background music to a PlaySound in Kismet and set it up to Play once a certain trigger is touched, it doesn't work. This is really weird to me, since it works for just about every other sound in the level. Does anyone have suggestions?

    #2
    is the trigger being activated?check it some other way like firing off a particle system.

    Comment


      #3
      Yeah, the trigger works just fine. I also have some flickering lights attached, which work fine. It's just the sound that won't play.

      [EDIT] Spelling

      Comment


        #4
        have you added a player 0 var to the target output?other than that I cant think of anything else,sorry.

        Comment


          #5
          Didn't work. Thanks for your time though!

          Comment


            #6
            if you are using the ut3 code as a base look at the map music section in world properties.this is a whole different channel especially for music.you may have more success there.

            Comment


              #7
              Oh, that's a great tip! I'm going to look into that now. Thanks again!

              Comment

              Working...
              X