when i cook my maps i get these warnings
does anyone know why?
does it matter?
Code:
Warning, Failed to compile Material Instance VH_Scorpion.Materials.MI_VH_Scorpion_Blue_BO with Base M_VH_Burnout_Fallback for platform PC-D3D-SM2, Default Material will be used in game. Warning, Failed to compile Material Instance VH_Scorpion.Materials.MITV_VH_Scorpion_Blue_BO with Base M_VH_Burnout_Fallback for platform PC-D3D-SM2, Default Material will be used in game. Warning, Failed to compile Material Instance VH_Scorpion.Materials.MI_VH_Scorpion_Red_BO with Base M_VH_Burnout_Fallback for platform PC-D3D-SM2, Default Material will be used in game. Warning, Failed to compile Material Instance VH_Scorpion.Materials.MITV_VH_Scorpion_Red_BO with Base M_VH_Burnout_Fallback for platform PC-D3D-SM2, Default Material will be used in game. Warning, Failed to compile Material Instance VH_Cicada.Materials.MI_VH_Cicada_Blue_BO with Base M_VH_Burnout_Fallback for platform PC-D3D-SM2, Default Material will be used in game. Warning, Failed to compile Material Instance VH_Cicada.Materials.MITV_VH_Cicada_Blue_BO with Base M_VH_Burnout_Fallback for platform PC-D3D-SM2, Default Material will be used in game. Warning, Failed to compile Material Instance VH_Cicada.Materials.MI_VH_Cicada_Red_BO with Base M_VH_Burnout_Fallback for platform PC-D3D-SM2, Default Material will be used in game. Warning, Failed to compile Material Instance VH_Cicada.Materials.MITV_VH_Cicada_Red_BO with Base M_VH_Burnout_Fallback for platform PC-D3D-SM2, Default Material will be used in game.
does it matter?
Comment