Results 1 to 5 of 5
  1. #1

    Exclamation Problem with UDK and computer, i need some help with this issue please.

    Hello fellow comunity members, i am really proud to be learning and using UDK but i have some problems and i would like someone to help me solve them cause they get on my nerves really.

    I am making some maps and when i use foliage mode both my 2 computers lag really bad, i don't know if i am doing something wrong.

    Here are the specs of my computers:

    1st)
    Desktop with:
    Windows 7 32 bit
    Intel core 2 Duo at 3.0 Ghz
    Nvidia Geforce GT 7800 512 Ram
    4 GB ram ddr2

    2nd)
    Alienware M14x (Laptop) with:
    Windows 7 64 Bit
    intel i7 at 2.2 Ghz
    Nvidia Geforce GT 555M
    8 Gb Ram DDR3

    Looking forward to your replay

  2. #2
    Boomshot
    Join Date
    May 2011
    Location
    Chicago
    Posts
    2,215

    Default

    How many polys are in the mesh you use for foliage?

  3. #3

    Default

    I am using a default UDK mesh named SM_GEN_Foliage01_LargeTree01_Opt but sadly i don't know anything else as i am new to all this.

  4. #4
    MSgt. Shooter Person
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    249

    Default

    i get a hectic lag when drawing them out, so its not only you
    albert einstein
    imagination is more important than knowledge,
    thou i believe without knowledge, imagination is limited.


    http://damnedge.blogspot.com/


    some screenshots of my game in progress

  5. #5

    Default

    Does anyone know what can be done about it?


 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Copyright ©2009-2011 Epic Games, Inc. All Rights Reserved.
Digital Point modules: Sphinx-based search vBulletin skin by CompletevB.com.