Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    Default Particle Display Issues

    Hey guys,

    Been doing a good bit of work with UDK after to transferring from source about six months ago. I gotta say I should have made the move sooner. Im running into another problem I was hoping someone could help me out with. If I figure it out I'll be sure to post so others can find help, but for now here's my problem:

    I'm trying to teach myself Cascade and I've been tinkering with possible uses for particles as dust clouds for some nice smokey/foggy effects. My particle seems to be set to go, as you can see here in the Editor view:
    http://i.imgur.com/QpTcJ.jpg

    But for some reason when I hit "Play" (even after building everything w/ no errors) the particle won't display at all:
    http://i.imgur.com/tEEBX.jpg

    I have a feeling this is a quick box to check or some simple option to specify, but I can't find any help for the life of me after hours of searching. Any idea why this might be happening?

  2. #2
    MSgt. Shooter Person
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    317

    Default

    Been doing a good bit of work with UDK
    Then it is probably the UDK sub-forums that you want to post in, not the UT2003/2004 sub-forums (here).

    http://forums.epicgames.com/forums/366-UDK
    Quite busy at the moment. If you need to contact me for whatever reason, feel free to PM/email me, that will be the quickest solution.

  3. #3

    Default

    Woops, you're absolutely right. Sorry about that! Grazed right over UE3 subforums.


 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Copyright ©2009-2011 Epic Games, Inc. All Rights Reserved.
Digital Point modules: Sphinx-based search vBulletin skin by CompletevB.com.