Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    Default Probleme ut2004 on windows7

    Hello i have bought a new pc with windows7 32-bits and so i installed ut2004 (i bought the downlaod some month ago) .
    But when i run ut2004 the game don't load ,it's blocked on the first pics "ut2004" ,i waited some minut but it still won't load.
    i have hd ati 5770 and installed last drivers .
    there is directx11 in windows 7 so maybe i need install direct x9...
    on my other pc i have xp and it works fine but i want play on my new pc .
    Anyone know how to fix this?
    Thanks
    Last edited by sharingan67; 06-08-2010 at 06:46 PM.

  2. #2
    God King
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Lithuania
    Posts
    4,723

    Default

    You should see UT2004.log and if it has anything in it, pate it to the http://pastebin.com and give us the link there.

  3. #3

    Default

    Hi greatEmerald ,
    the log was empty .

    I reinstalled it as administrator and it works now .
    only problem i have is about hd5770 ati driver for windows 7 .
    There is not the digital panel dvi menu (same as "Digital vibrance" for nvidea) so can't set it .
    My 5770 is linked to my pc with a dvi cable .

    It's strange because my other pc i have 5770 with xp and it has the digital panel dvi menu.
    Last edited by sharingan67; 06-09-2010 at 10:20 AM.


 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Copyright ©2009-2011 Epic Games, Inc. All Rights Reserved.
Digital Point modules: Sphinx-based search vBulletin skin by CompletevB.com.