Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 41 to 47 of 47
  1. #41
    Veteran
    Join Date
    May 2007
    Location
    Above KillZ, Below StallZ
    Posts
    9,986

    Default

    i have no problems with 64-bit (mostly stock game currently) except that remote 32-bit clients can't connect (local ones can, i checked last night. . . . which is even more strange)
    http://www.ericbla.de http://www.dungeondefenders.com http://en.wikipedia.org/wiki/Warm_Gun http://www.rekoil.com http://www.groundbranch.com

    - Please don't send me private messages asking programming questions, those would be better asked on the Programming forum here. Thanks

  2. #42
    MSgt. Shooter Person
    Join Date
    May 2010
    Posts
    92

    Default

    Havent tried it out yet. But why does some of the code compile in a december build but not some of the newer ones. wouldnt it make more sense if it would still work. or at least a few months in between.

  3. #43
    Veteran
    Join Date
    May 2007
    Location
    Above KillZ, Below StallZ
    Posts
    9,986

    Default

    They moved all of the useful native code out of UTGame and into the UDKBase package (or is it UDKGame .. i can never remember unless i'm looking at it). lots of reorganization of things, mostly for the good. Shouldn't be too difficult to get it all working.
    http://www.ericbla.de http://www.dungeondefenders.com http://en.wikipedia.org/wiki/Warm_Gun http://www.rekoil.com http://www.groundbranch.com

    - Please don't send me private messages asking programming questions, those would be better asked on the Programming forum here. Thanks

  4. #44
    MSgt. Shooter Person
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    105

    Default

    DL doesnt work, i get the Ionic error(hope you know what i mean) please help me

  5. #45

    Default

    Quote Originally Posted by MVGS View Post
    64 bit UDK.exe simply doesn't work on my rig, an AMD Phenom II X3 720 and ATI HD4850, with Windows 7 ultimate :/

    Hmm, I got the same specs, though I do have only an ATI HD4830 and running a Win 7 x64 Ultimate with 6GB RAM, and the x64 binaries work fine.

    But I do get errors when building the soft-body frame. I don't know if that problem is only on 64-bit binaries or it also happens on 32-bit binaries.

  6. #46
    MSgt. Shooter Person
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    San Diego, CA
    Posts
    167

    Default May beta Assets Different from the last install?

    I got the May Installer, removed the old UDK and installed this one, now it seems I dont have all the same assets that came with the other one....

    Is this on purpose or have I done something wrong?

    Thanks
    Neurosys

  7. #47
    MSgt. Shooter Person
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    110

    Default

    just to say that the performance issue that was in the may build has gone !!!


 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Copyright ©2009-2011 Epic Games, Inc. All Rights Reserved.
Digital Point modules: Sphinx-based search vBulletin skin by CompletevB.com.