Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Skaarj
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Germany
    Posts
    17

    Default Problems with heightFog

    Hi

    whenever i place a HeightFog in the scene, i get errors in the sky.
    i think an image will describe it best.


  2. #2

    Default

    What are your system specs? Looks like a cull distance. Make sure the slider on the top toolbar is all the way to the right.

  3. #3
    Super Moderator
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    322

    Default

    Are you using an Nvidia 6 or 7 series card? If so we know about this issue and are working on it.
    What Clucks At Midnight!

  4. #4
    Skaarj
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Germany
    Posts
    17

    Default

    Yep. I've got a 7900GTX.
    The other Hardware should be ok.
    i7 920, 6GB Ram

  5. #5
    MSgt. Shooter Person
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    103

    Default

    Quote Originally Posted by NightClucker View Post
    Are you using an Nvidia 6 or 7 series card? If so we know about this issue and are working on it.
    Is there any update on this? Its been a known problem for awhile now.
    A diffuse map is a piece of paper that shows you where the bomb is so you can disarm it.

    My modeling showcase type thingy: http://prezadent.110mb.com/

  6. #6
    MSgt. Shooter Person
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    152

    Default

    You could try to use Exponential Height fog actor. Hopefully it shouldn't give the same problem


 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Copyright ©2009-2011 Epic Games, Inc. All Rights Reserved.
Digital Point modules: Sphinx-based search vBulletin skin by CompletevB.com.