Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    MSgt. Shooter Person
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Belgium
    Posts
    397

    Default A LOT of problems with this ='(

    Allright, here it goes.
    I buy this game, and all goes well for the first month.
    I download a first beta patch, and still all goes well.
    Two days ago, I launched UT3 and it gave an error. However, when clicking 'OK' it would still launch and I could play. However, the interface then looked like the following :

    This Image Was Automatically Resized by using the Screenshot Tag.  Click to view the full version

    and

    This Image Was Automatically Resized by using the Screenshot Tag.  Click to view the full version

    So you guys told me that the ini files were corrupted. I don't know what ini files are, but I took your advice and I downloaded the official 1.1 patch. Problem not fixed, however.

    So I uninstall this game, then install it again. While installing, it gives me the message with the question if I want to keep the inifiles of my previous version. I click no, because they're corrupted.

    I launch the game, and it gives me that first error again. This time however, there's nothing wrong with the interface. Hurray, I thought. However, when I play now, there's a weird, continuous bug that makes my screen move very quickly. If I move my mouse, my screen goes to the direct opposite (from wall to wall, from sky to floor) and I checked my mouse sensivity but the bug remains at all settings.

    LAME!

    I'm now again downloading the 1.1 patch but I doubt it will help.
    Last edited by Flak; 01-29-2008 at 03:32 PM. Reason: Added shot tags

  2. #2
    MSgt. Shooter Person
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    248

    Default

    If the problem continues after patch 1.1, let me know.
    Last edited by instagibbed; 01-29-2008 at 03:31 PM.

  3. #3
    Player Experience Specialist
    Join Date
    May 2002
    Location
    Location Location
    Posts
    18,611
    Gamer IDs

    Gamertag: Fl4k

    Default

    If you are doing a reinstall, be sure to delete the following before installing again:

    My Documents\My Games\Unreal Tournament 3\UTGame\Config\UTEngine.ini
    Player Experience Specialist
    Stacey Conley
    Epic Games, Inc.

  4. #4
    MSgt. Shooter Person
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    248

    Default

    Quote Originally Posted by Flak View Post
    If you are doing a reinstall, be sure to delete the following before installing again:

    My Documents\My Games\Unreal Tournament 3\UTGame\Config\UTEngine.ini
    Was gonna get to that if the problem continued ><


 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Copyright ©2009-2011 Epic Games, Inc. All Rights Reserved.
Digital Point modules: Sphinx-based search vBulletin skin by CompletevB.com.