Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    MSgt. Shooter Person
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    44

    Default Yet another problem with UnrealEd...

    When I make a static mesh it isnt showing up in any View, all I do is spawn a Axis for moving meshes, when i FIRST made a static mesh it actualy worked but now when i make one they arent showing up, no matter wich one i create doesnt actualy create...

  2. #2
    Prisoner 849
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    911

    Default

    thats not a ued problem
    its either 1 to 3 things,

    1 ether the static needs to be scaled up, or the normals are backwards

    or the last option you have static mesh show checked off
    Last edited by karmatized; 12-02-2007 at 10:20 PM.

  3. #3
    Skaarj
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    schaumburg IL
    Posts
    5
    Gamer IDs

    Gamertag: eck0

    Default

    i have had this problem also

    where can we flip normals or turn it on if they are flipped or turned off

  4. #4
    Skaarj
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    schaumburg IL
    Posts
    5
    Gamer IDs

    Gamertag: eck0

    Default

    found it :

    http://utforums.epicgames.com/showthread.php?t=587894

    go to the view port there is a drop down menu on the title bar of the viewport make sure static mesh is selected or checked


 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Copyright ©2009-2011 Epic Games, Inc. All Rights Reserved.
Digital Point modules: Sphinx-based search vBulletin skin by CompletevB.com.