Results 1 to 6 of 6

Thread: need Help

  1. #1
    Skaarj
    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    7

    Cool need Help

    UT2004 Build UT2004_Build_[2005-02-15_17.02]

    OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600)
    CPU: AuthenticAMD Unknown processor @ 1802 MHz with 1023MB RAM
    Video: No Video

    General protection fault!

    History: CheckTag <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- CheckTag <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UGameEngine::Init <- InitEngine <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Free

  2. #2
    Boomshot
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    United Kingdom
    Posts
    2,520

    Default

    OK, Thanks for telling us the error message. We will automatically get a fairy from the sky to tell us when it happens, what system specs your computer is and driver versions . Tell us when it happens and your system specs and driver versions please.
    DuelRemove v2 (fixed) // UT3 Wishlist

    "I am certain there is too much certainty in the world" - Michael Crichton

  3. #3
    Skaarj
    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    7
    I'm sorry i was sleepy when i posted that but anyways uuhm i got that error after updating the game to 3355 from 3339 with out the ECE bonus pack but i re-installed the 3355 update but i still get the same error...




    System Information
    ------------------
    Time of this report: 10/6/2005, 12:14:33
    Machine name: ABSOLUTION
    Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 2 (2600.xpsp_sp2_rtm.040803-2158)
    Language: English (Regional Setting: English)
    System Manufacturer: System manufacturer
    System Model: System Product Name
    BIOS: Phoenix - Award BIOS v6.00PG
    Processor: AMD Athlon(tm) 64 Processor 3000+, MMX, 3DNow, ~1.8GHz
    Memory: 1024MB RAM
    Page File: 589MB used, 1870MB available
    Windows Dir: C:\WINDOWS
    DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904)
    DX Setup Parameters: Not found
    DxDiag Version: 5.03.2600.2180 32bit Unicode
    :cry: :cry: :cry: :cry:

  4. #4
    MSgt. Shooter Person
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    445

    Default

    Almost the same thing happened to me, and I'm running an AMD 64 3400 with 1024 DRAM.

    Before I did the 3355 upgrade, but after the Bonus Pack install, my mouse stopped working in game. I had to type "` quit". Now I get this stupid message.

  5. #5
    MSgt. Shooter Person
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    445

    Default

    OK here's a heads-up for you. If you haven't done this already, try re-installing the new patch. I don't know if you're having the same mouse issue I was, but some other post said to delete the user.ini and the game will create a new one for you. The drawback is if you're a heavy key-binder like me... Not sure if the two problems are related, but there is what I did to solve it.

  6. #6
    Skaarj
    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    7

    Default

    ok i'll try the user.inin thing cause i reinstalled the patch several times and i really dont feel like reinstalling the whole game


 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Copyright ©2009-2011 Epic Games, Inc. All Rights Reserved.
Digital Point modules: Sphinx-based search vBulletin skin by CompletevB.com.