Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Redeemer
    Join Date
    Feb 2002
    Posts
    1,083

    Default A call to MAYA PLE 5.0 users (using provided exporter)

    This is only for these people as it seems people with max or Maya FULL don't have this trouble.

    When you export a mesh into a dark area, does your mesh not respond to the darkness and seem to be lit on its own? This is a problem I' am seeing that people using the Epic exporter with PLE 5 are having and I hope there is a way to work around it. If I get maya full, to fix this, then how would I bring the mesh over?

    Help would be appreciated.
    Quote Originally Posted by Logy
    It's not elitism, it's just a fact of life; A gamepad user playing an FPS against a mouse user is bringing a knife to a gun fight.
    Check out our gaming radio show, DIABOLICAL GAMING RADIO at http://dgr.diabolicaldesign.net

  2. #2
    Redeemer
    Join Date
    Feb 2002
    Posts
    1,083

    Default

    PROBLEM SOLVED! I made a stupid mistake!
    Quote Originally Posted by Logy
    It's not elitism, it's just a fact of life; A gamepad user playing an FPS against a mouse user is bringing a knife to a gun fight.
    Check out our gaming radio show, DIABOLICAL GAMING RADIO at http://dgr.diabolicaldesign.net


 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Copyright ©2009-2011 Epic Games, Inc. All Rights Reserved.
Digital Point modules: Sphinx-based search vBulletin skin by CompletevB.com.