PDA

View Full Version : Actor Factory Node problem (Solved, dont have a illigal character in the map name)



bigsnake
12-11-2009, 09:22 AM
Im using the actor factory for spawning a bot, ive set everything up right but in the properties where you have to click the create new object button in so you can setup what spawns it didnt create anything. What is going on ?


-Thx

bigsnake
12-11-2009, 04:14 PM
Any one know the problem ?

Kraemology
03-05-2010, 02:09 PM
Note: This means no spaces in your map name! Unreal will not give you any warnings or errors because having a space in the map name is perfectly valid. It does however remove some functionality.