PDA

View Full Version : Play the map?



LR01
11-29-2007, 01:04 PM
when I saved the map, (with DM- before it ofcourse) it doesn't show up when I run UT3, why?
I can play with the "play DM-Map" command, but it isn't in the map list

(X󻷰)
11-29-2007, 05:27 PM
Did you perform a cook/publish command on the map? This is found in the editor, far right end of the top toolbar.

LR01
11-30-2007, 03:09 PM
no, that is new for me
It works!
thank you very much :D

Tranzcoder
11-30-2007, 07:20 PM
You can also add --useunpublished to the UT3.exe command line. Unpublished maps will now show up withour have to publish everytime you make a change.

Tranz