PDA

View Full Version : Two is good?



VExterminateV
06-26-2007, 04:22 PM
I am not sure when this started to happen, it might have been after the update or it might have been before it. I don't know. Well I seem to have to get up twice or get stunned twice. I think it might because I am trying to run away before the stun or revive is over. Once again IDK. If anyone could explain why this happens it would be appreciated and maybe I can avoid it...

Sweenerdog32
06-26-2007, 04:54 PM
I'm pretty sure that's just down to lag, just like when you jump over cover twice, and you get stuck.

ThE CLuTcHeR
06-26-2007, 04:55 PM
yeah that happens to me alot i dont know what it is but if i had to guess......LAG

VExterminateV
06-26-2007, 05:17 PM
This happens a lot though. I find it hard to believe it is lag. Does this happen to you guys?