PDA

View Full Version : SearchBar Question...



legacy-UnrealBomb8912
05-29-2005, 07:42 PM
This isn't really a ut2004 question but, When I type something in like t, this little thing on the bottom comes up with previos searches I have done with t as the starting letter, I know erasing history gets rid of it, but it happens again after I do another search... any1 know how to get rid of this? Here is a pic...

http://img272.echo.cx/img272/2082/littledropdownthingy2nk.gif (http://www.imageshack.us)

legacy-UnrealBomb8912
05-30-2005, 06:13 PM
...

MysTikal
05-31-2005, 08:55 AM
Get System Mechanic 4 (Maybe a trial version, I got mine free with a magazine.) , then go into "Clean up your tracks" then click execute. It should get rid of it. Then again you are using FF so no garuntees :( .

legacy-XMas
05-31-2005, 09:27 AM
Open the Options screen (Tools -> Options), then go to privacy and uncheck the checkbox at "Saved form information".

legacy-UnrealBomb8912
05-31-2005, 08:16 PM
OMFG THANK YOU SO MUCH OMFG!! :)

MysTikal
06-01-2005, 08:47 AM
Tehehehehehe :p . Try to avoid (almost) swearing in symbols next time.