PDA

View Full Version : Help...UT crashes



legacy-spoC
01-12-2005, 08:54 AM
I just added another 512 mb of memory to my system. Makes the total 1 gig. I have a dual channel mb (gigabyte GA-7N400 Pro2). Everything seems to run fine, but now UT2k4 crashes when I get into a game (any mod). I get this error:

UT2004 Build UT2004_Build_[2004-11-11_10.48]

OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600)
CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1733 MHz with 1023MB RAM
Video: WinFast A250 Ultra (5306)

General protection fault!

History: FMallocWindows::Malloc <- FMallocWindows::Realloc <- 00000000 136 FArray <- FArray::Realloc <- 34*4 <- AActor::Tick <- AVehicle::Tick <- AONSVehicle::Tick <- AONSHoverCraft::Tick <- TickAllActors <- ULevel::Tick <- (NetMode=0) <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- Level Flurry <- UpdateWorld <- MainLoop <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Realloc <- 676F4C57 0 FArray <- FArray::Realloc <- 0*2 <- FMallocWindows::Free

This rest of my system:

Athlon xp 2100
Leadtek GeForce 4 4600 ti
Memory is samsung pc2700 (both sticks purchased at the same time)

Thanks in advance.

legacy-UberBone
01-12-2005, 10:15 AM
Both sticks? so you now got 3?

Try all of your sticks one at once .... you might have got a bad one.

legacy-my_vermillion
01-14-2005, 07:44 PM
3 sticks???

:confused:

My comp only holds 2

legacy-spoC
01-14-2005, 08:20 PM
I only have two sticks. Both are 512. I switched them and the new one is bad. I also tested it with Prime95. It failed after 3 minutes.

Thanks for the advice.