PDA

View Full Version : Lost pickups



legacy-Rokusho
07-04-2004, 06:55 AM
When I test my map there is a lack of pickups. That is to say there are none!

I have placed pickups in my level on the editor and they don't appear when I test my map, nothing, nada.

What is going on?!?

legacy-Captain_anarchy
07-04-2004, 06:59 AM
are you sure it doens't load it in Last man standing mode?

legacy-Rokusho
07-04-2004, 07:02 AM
How do you check, I never play LMS anyway.

If it helps, I have all of the weapons when I start too.

It hasn't done this on the last level I made

legacy-CaTdAeMoN
07-04-2004, 07:35 AM
hmm, yes thats LMS, open it as you would with a normal map then (dont press play map) ;)

legacy-I_RoBiN_I
07-04-2004, 07:49 AM
press F6 or F7, this will open LevelProporties. Then search for something like xGametype with input XLastManStanding. Change this to xDeathmatch