PDA

View Full Version : Server Not Seen In Master Lists!!!!



legacy-NEMYSIS
03-31-2004, 12:28 AM
This is what my window says when I launch runserver.bat

Executing Class Engine.ServerCommandlet
Global MD5: [3986c4774f86cab155ff9f5432b89282]
Browse: DM-Rankin?Name=Player?Class=Engine.Pawn?Character=Jak ob?team=255?game=XG
ame.xDeathMatch?mutator=unrealgame.mutlowgrav,Unre alGame.MutBerserk,XGame.MutVam
pire?adminname=NEMYSIS?ADMINPASSWORD=XXXXX
Collecting garbage
Purging garbage
Garbage: objects: 27054->27051; refs: 359453
Game class is 'xDeathMatch'
Bringing Level DM-Rankin.myLevel up for play (18) appSeconds: 6.426000...
(Karma): Autodetecting CPU for SSE
(Karma): Using SSE Optimizations
center pointSetAdminFromURL called
Mutators unrealgame.mutlowgrav,UnrealGame.MutBerserk,XGame. MutVampire
GameInfo::InitGame : bEnableStatLogging False
UdpServerQuery(crt): Port 7787 successfully bound.
Resolving master0.gamespy.com...
MasterServerUplink: MasterServerGameStats not found - stats uploading disabled.
Resolving ut2004master2.epicgames.com...
Loading Game Types
xWebAdmin.UTServerAdmin Initialized on Port 8081
MasterServerUplink: Resolved ut2004master2.epicgames.com as 207.135.145.7.
Resolved master0.gamespy.com (207.38.8.34)
UdpGameSpyUplink: Master Server is master0.gamespy.com:27900
UdpGameSpyUplink: Port 7788 successfully bound.
MasterServerUplink: Connection to ut2004master2.epicgames.com established.
Master server requests heartbeat 0 with code 15132
Master server requests heartbeat 1 with code 15132
Master server requests heartbeat 2 with code 15132
Master server assigned our MatchID: 0

This is with all Ports open, any help would be appreciated thanks

buttpirate
03-31-2004, 12:32 AM
I've been getting that for the last couple of days. I think it's down. Their server mailing list is also down............ just like with ut2003 :(

Frogger
03-31-2004, 12:40 AM
http://www.ina-community.com/forums/showthread.php?s=&threadid=365433

likely cause..

legacy-SmokeRingHalo
03-31-2004, 08:01 AM
I've been testing my server for various things - (many server resets) and found that sometimes it shows in the master lists - sometimes it doesnt. More times than not - it doesn't.
Odd eh?

legacy-CuTTingEdg3
04-01-2004, 04:10 PM
My server is seen but ping says N/A..
I cant connect to it and its on a Lan!
Yes i have the right ports....
Is THIS a prob on epics end??

BTW Im using 4port Link sys router

legacy-ToastG0dSupreme
04-01-2004, 06:17 PM
Originally posted by CuTTingEdg3
My server is seen but ping says N/A..
I cant connect to it and its on a Lan!
Yes i have the right ports....
Is THIS a prob on epics end??

BTW Im using 4port Link sys router

Linksys router... yeah... Block WAN Request will disable pings... RTM

legacy-CuTTingEdg3
04-01-2004, 10:32 PM
Block WAN Request will disable pings... RTM

Its disabled....Do i enable?

legacy-CuTTingEdg3
04-03-2004, 01:32 AM
NM 4 SOME ODD reason my servers IP wasn't set....
When i KNOW i set it:eek:

legacy-Alec
04-03-2004, 02:07 AM
Hey CuttinEdge what exactly did you do to solve the problem? I have the same router you do and I have the same problem.

Circus
04-03-2004, 02:37 AM
The master servers are going down for a couple of weeks so there will be no online gaming for now! Until this issue is resolved you can enjoy the UT2004 single player missions!
































NOT!:haha:

legacy-CuTTingEdg3
04-03-2004, 03:24 AM
Hey CuttinEdge what exactly did you do to solve the problem? I have the same router you do and I have the same problem.

i updated the firmware (JUST IN CASE)
And i double checked my servers set IP
which WASN'T SET! So i set it AGAIN (BUT WAS WHEN I RAN IT AS A UT SERVER hmm?) THEN I did ALL that unrealadmin said to do.

Then i opened these ports.....After getting differant ports from
differant sources these did the job....

BOTH TCP/ UDP Protocol
7777
7778
7780
7787
7788
27900
28902
8080/web admin
10777
11777

Worx like a charm now :p

Come try it out Its a deck17 only DM server 68.45.226.203

legacy-Alec
04-03-2004, 06:06 PM
Originally posted by CuTTingEdg3
i updated the firmware (JUST IN CASE)
And i double checked my servers set IP
which WASN'T SET! So i set it AGAIN (BUT WAS WHEN I RAN IT AS A UT SERVER hmm?) THEN I did ALL that unrealadmin said to do.

Then i opened these ports.....After getting differant ports from
differant sources these did the job....

BOTH TCP/ UDP Protocol
7777
7778
7780
7787
7788
27900
28902
8080/web admin
10777
11777

Worx like a charm now :p

Come try it out Its a deck17 only DM server 68.45.226.203

How do I set my servers ip?

Also, did you open those ports in Port Triggering or Port Range Forwarding, I am speaking about online when you visit you ip address page to configure the router.

legacy-CuTTingEdg3
04-04-2004, 12:47 AM
How do I set my servers ip?

I would call Link sys 1800 number there open 24 hours 7days
a week.....Cause its a lenthy process to explain here
MAYBE some1 else can help this guy out?

legacy-Alec
04-04-2004, 10:37 AM
oh wait, if you meant the ip on this computer and not the game I have already changed that to be different from the other computer connected to this router.

Also, I have done the open ports thing and all I need to do is what you did in unrealadmin as you stated in your post, can I get a direct link to what you got to help you?

legacy-CuTTingEdg3
04-04-2004, 12:35 PM
Sure here it is


http://www.unrealadmin.org/modules.php?name=Sections&op=listarticles&secid=7

And also use this http://www.unrealadmin.org/modules.php?name=INI_Generator